Tuesday, December 13, 2011

Tips Untuk Diri Sendiri.

assalamualaikum. 

macam aneh je bunyinya kan? seriously, those things kat bawah tu memang aku selalu ingatkan pada diri aku sendiri sepanjang aku berblogging. yaa, saya mencuba seboleh mungkin untuk mengelakkan blogger2 lain rasa macam 'ish, annoying gila blog budak ni' T__T 

so, those are some 'warnings' bagi aku, for korang lantaklah blog orang i taknak masuk campur nanti kena lempang baru tahu. yelah everyone has their own taste kan? aku just nak share je, nak ikut pun boleh jugak. eh taste kita sama lah youuu ^^ 

kdg2 nmpak comel benda angrybird ni

I Tak Letak Lagu
- pernah laa jugak ada keinginan nak letak lagu. yelahh lagu favorite kan. tapi org bukannya bukak blog aku sorang. kalau dh semua blog ada lagu, yang tak boleh pause pulak tu...... (the rest is history)

Widget Tak Boleh Banyak2
- hehe yang ni aku macam dah melanggar peraturan pulak. widget aku macam banyak gitu kan kat sidebar tu. skrg ni pun dalam proses nak buang balik benda yang rasa tak perlu dan menyerabutkan. sbb tu aku buat 'spoiler'. utk save ruang. ^^ belon2 ke salji2 ke cursor kiut ke aku xnak letak sbb melembabkan blog je.



Titew Tomel, Awak Tak Tomel Pownn :p
- hehh, taknak taknak. yang ni memang aku pun xsuka. dulu2 ada laa kut aku menggunakan ejaan yang macam2. (tp xdela menggedik gitteww). sekarang ni tengok laa ejaan aku. skema tak? ^^

Speaking maaaaaa ~ 
- hehh, yang ni malu sikit. aku sbnarnya suka+ekcited+jealous bila baca blog org dlm english. macam 'wahhh bagusnya dia ni T_T'. aku pun nak jugak buat macam tu, tapi tak expert macam diorang kan. so aku taknak lahh tulis dlm English kalau yang aku xtau tu. sikit2 boleh laa kut. nanti broken sana sini buat malu je. ahaks! 

okeh. ada lagi sbnrnya tapi malas nak tulis. sampai sini jela dulu. sapa2 yang tak setuju ngan aku tu boleh laa bg komen ye. yang setuju pun komen jugak laa.



sekarang aku minat Maria Elena. ahaks! ♥

5 comment (s):

Phat said...

phat follow awak nye blog ye

fathiyyahISMAIL said...

@Phatokay thankyouu :D

Mawar berduri said...

hehe sokong2 .. x dew nyew gedix2 ah..skema kn cool ^_^

fathiyyahISMAIL said...

@Mawar berduri haha betul2. skema itu menawan ^^

she'z miera amira said...

thats right .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^