Friday, January 20, 2012

Cara Mengaut Keuntungan Yang.. T_T

assalamualaikum.


dah 2 kali aku terjumpa kes macam ni. annoyinggggggggggg betul la. dah terdesak sangat ke smpai kena buat macam tu? ishhhh kesian laa kat bloggers lain. jangan nak pikir untung diri sendiri je. kalau salah guna xberkat jugekk jadinya keuntungan tu T__T 

yelahh nak menaikkan pitis kat blin tu kan? tak pun churp2. ingat kau sorang ade? aku pun ada la. tak caye tengok sini :p

ni contoh chatbox aku. utk sape2 yg xkenal chatbox tu ape :p

kesnya macam ni, kat chatbox tu kan selalu nya orang datang cakap nak singgah ke hape. yang hamba Allah ni pun macam tu jugak. punya laahh dtg singgah blog aku, bila aku nak visit blog dia balik mestila tekan kat nama dia tu kan, tengok2 iklan yang keluar. apekebendanya buat macam ni? ada jugak ea blogger yang mmentingkan side income tu drpd trafik blog? entah2 orang tu bukan blogger kot? wallahualam ~ 


dah 2 kali terjumpa kes mcm ni. skali kena kat blog aku. satu lagi kat blog sape ntah aku xingat. hadoii. aku betul2 konfius masa kena kat blog aku tu. ingatkan apesal la keluar iklan macam tu. ntah laa nak buat macamana lagi. orang yang buat tu pun kita xtahu sapa. terpulang lahh ~ 

hari dah malam. mengarut belum habis lagi T_T 
chill ya. TY ^^ 


4 comment (s):

Lyssa Faizureen said...

pernah dah terjumpa mcm tu . but jarang larr .

fathiyyahISMAIL said...

@Lyssa Faizureen ouhh i see ~

myra azraff said...

kalau saya hala dulu cursor kat nama tu,tengok link yg kuar kat bawah..saya x mudah diperdaya..muahaha:D

fathiyyahISMAIL said...

@myra azraff haha bagus lahh xD

salah satu cara utk xdtipu -,,-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^