Thursday, August 16, 2012

Happy EID Day, people!

assalamualaikum. 

okay, dah tersangat lama tak hapdate blog usang saya yang masih comel ni. seriously rasa berdebar2 la pulak. dushhh2! patut dah kena nyekeh skali atah palo tu lamo sgt xupdate (eh terkecek Klate pulok) :D

seriously, last post was on January! almost 8 months passed. tak menyempat nak update pon. almaklum lah budak sekolah, err --"

HOKAY! di bulan Ramadhan yang mulia ni, dan juga sempena kedatangan Syawal esok lusa ni, sy nk memohon maaf banyak2 kpd semua semua abang abang comel kakak kakak hensem adik adik montel kalau saya ada terguriskan perasaan anda semua. kalau ada tu bukan apa. gurau2 saja ok. jangan ambik hati :) 

apa la yang aku merepek -_-" 

Raya 2007. semua cute mute lagi masa ni. HAHA 

Raya 2010. abah dah takde :'( 

okay uolls! iolls dah tak tahu nak merepek apa dah. Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥ and wish me luck for Trial and SPM! 

di bulan mulia ni elok buat sedekah. ---> klik sinii! ^^ 


Maaf Zahir Batin 



4 comment (s):

Masmira Masri said...

haii gudluck utk trial n spm yer....
selamat hari raya...

jom singgah n follow
http://myaleo.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

fathiyyahISMAIL said...

okay ^^
btw thanks :D

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Memaafkan adalah cara balas dendam yang paling mulia.

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Memaafkan adalah cara balas dendam yang paling mulia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^