Friday, December 14, 2012

I Am An Adult.

assalamualaikum. 

dah lama tak hapdate. rasanya dah bersawang. tp sebelum hapdate yang ni sempat tukar header dulu. ok je kan? dah dah memang tak cantik kutuk dalam hati je ohkay :P 

so what is wrong with the title? haha sebenarnya saja saja je. belum masuk adult lagi. hanya budak kecik yang dah 'up' sikit tingkatnya --> saya dah tamat sekolah. yeah, at last -,-"

yup, rasa agak dewasa, tapi sbenarnya perjalanan baru bermula. nanti kena sambung study, masuk u, then kerja masa tu baru dewasa kan? lepas dah ada kerja hidup dah stable baru boleh kahwin yeaayy! (gatal) 



kenapa tulis 'coolblog' kat header tu? entahla. sebenarnya saya memang minat cool blog. mueheheh! yogurt-strawberry is very nice tho ♥ 


*source : mestilah encik Google.

okay. done for today. tu je nak cakap. saya sihat, family sihat, buah hati buah tangan pun sihat. Alhamdulillah  

till we meet again in the next entries :) 


0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^