Sunday, February 10, 2013

Tweet Limit Limit Tweet.


Assalamualaikum.

it's 3:50AM

why on earth am i updating blog at this hour? okay lemme say this -----> "This is not what i wanted!! " 

sebenarnya tengah tweet2 tadi. ingat taknak tidur lg. lgpun kena tggu abg gua yg tak reti2 nak pulang ke rumah bla3..... okay sbnrnya beliau prg memutsalkan diri, until this hour. tkpun tgh lepak2 ken? biasala tu lelaki.

tengah bertweet2 ngan kawan2 tadi, sekali kena tweetlimit daaa. 

frust laa jugak, sbb semalam dah kena. semalam pun first time. 2 malam brturut2 kena tweetlimit. rasa frust laa jugak khennn!! -_-"


sapa2 ada twitter tu contact2 lah ya ^^

so sambil2 nk tggu tempoh limit tu tamat, aku buat jela apa yg boleh dibuat. g tandas, pakai bedak, sikat rmbut, minum air, menyelam, menangkap ikan, memberi kucing makan, menjerat pelanduk. eh takkan nak cite semua? 

takpalah, lgpun aku mmg takda motif pun sbnrnya buat entry neh. muehehehehehehe!! *gelak smbil menangis*

saja nak isi masa luang. tengah frust lg ni. harap2 Mek Aingg xoff lagi. teman lah i ye (◡‿◡✿)

okay lah, till we meet again. bye peeps :* 

oh by the way, aku tak bela kucing pun. 


0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^