Tuesday, October 13, 2015

Jejak Kasih

Assalamualaikum.. 

Hello gaiyyys! Dah berapa bulan hakak tak hapdet blog kannnnn. Berapa bulan pebenda tah dah berapa tahun dah ni berabad lamanya. Daripada hadik hadik dah jadi hakak hakak sangattttt muehehehheeeeeeeeeeeeeee.

Sebenarnya sis tak tahu nak tulis apa. Dah two years. Banyak sangat benda berlaku tak larat sis nak coret semua. Last post sis waktu lepas spm kan. Lepas tu sis masuk asasi kat UM (pasum) and sekarang sambung degree kat UPM. Kawan makin ramai umur makin tua sis pulak makin cantik, eh? 

Nothing special sangat pon. People come and go. Yang blah pon ada yg baru pon ada biasalah manusia. Kadang kadang kita tak sedar yang kita pun mungkin ada buat salah dengan orang. Yang penting watlek watcool watmel je ek. 

Sis takde ape pon nak cakap. Tadi tengah buat esaimen (sis merajinkan diri bangun pepagi walaupun cuti) lepastu tetiba teringatkan blog yg dulu sering menjadi penemanku ouch :') 

Sekarang? Sis dah tak reti lahaaaaaaai nak mengarang ni. Hapal formula sis tahu la ermm. 

Ok bye. Salam Maal Hijrah 1437H 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^